
Aioli
Utmerket tilbehør til lune tapasretter og elgspekepølse fra Kjerringøy.

Elgspekepølse
Velkrydet og moden smak. Passer utmerket til flatbrød og fersk rømme.

Fikenmarmelade
Nydelig fikenmarmelade, smaker godt som tilbehør til ost, eller på brød og kjeks

Kvarg med hvitløk
Syrlig krydret ferskost, prøv den også i supper og sauser og som dip.

Kvarg med timian
Syrlig krydret ferskost, prøv den også i supper og sauser og som dip.

Steinovnsbakte brød
De beste brødene bakes i vedfyrt steinovn. Vi bruker langtidsheving, dvs. vi setter deigen en dag og baker de dagen etter. Brødene får du kjøpt på Markens Grøde.

Kanelsnurrer
Om sommeren baker vi tusenvis av kanelsnurrer. Disse er svært populære, og går raskt ut av hyllene. Selges på Markens Grøde.